18 Haziran 2013 Salı

Mini Bir Alışveriş

Merhabalar..Bu sabah Sachane ve limango siparişlerim sonunda geldi ve hemen sizinlede paylaşmak istedim..Bakım ürünleri aldım yine bu sefer..Bakalım neler almışım..




Davines Nemlendirici/Besleyici Saç Bakım Maskesi:Bu maskeyi bir suredir Sachane sitesinde goruyordum ancak alıp almama konusunda kararsızdım..Nette şöyle bir araştırayım deyince ciddi anlamda fanları olduğu sonucunada varınca almamak olmaz diye düşünerekten Cuma gunu satın aldım.Bugun elimdeydi..:) Tek sorunu benm için şimdilik kabı..Inanılmaz derecede estetikten uzak kapları var ürünlerinin açıkçası bana göre..Onun dışındada deneyince yorumlarımı yazacağım buraya..

 

Mario Badescu Ürünleri..: Limango'da bundan 2-3 hafta kadar once Mario Badescu ürünlerinde inanılmaz bir indirim vardı.En pahalı ürün 24 tlydi hatırladığım kadarıyla..Aslında ben birkaç tane daha üründen almıştım ancak onları temin edemedikleri için 3 tanesi elime ulaştı sadece..

 

*Mario Badescu Super Collagen Mask

*Mario Badescu Deniz Yosunu özlü gece kremi

*Mario Badescu Collogen Gece Kremi

 

Sevgiler..:)

 

                                                                                  Paylaşan:Zencefilkız


15 Haziran 2013 Cumartesi

Gratis Alışverişi ve Diğerleri..:)

Merhaba.Babalar günü dolayısıyla Gratiste indirim vardı önceki günden beridir.Bende bu indirimi fırsat bilip bir suredir aklımda olan ancak indirimde alırım diye dusundugum urunlerden bazılarını aldım.

 



*Giovanni Avacado&Olive Oil Mask-Saç Maskesi

*Giovanni Keratin Durulanmayan Sprey

*Giovanni Keratin fön öncesi Sprey

*Benri Kare Pamuk

*Tek kullanımlık çeşitli saç ve cilt maskeleri..

*Giovanni Volume Shampoo

*Giovanni Kuru ve yıpranmış saçlar için Derin onarım maskesi

*Leopar desenli mendil

 

 Diğer alışverişlerim bunlarda..:

 Bu sefer biten ürünlerimden ziyade hepside yeni denemeyi dusunudugum bu amaçla alınmış olan yeni ürünlerimi ve alışverişimi sizlerle paylaşmak istedim..




Vera Wang Parfum: Bu almış olduğum Vera Wang'in klasiklemiş parfumunun konstre olanı.15 ml.. Kokusunu beğendiğim için daha yoğun olması adına konsantre olanını tercih ettim.Fiyatı 519 tl idi.. Açıkçası özel günlerde (düğün,kokteyl vs gibi..) Kullanmak adına aldım sadece diyebilirim size..

 

Shiseido Zen Parfum:Anneme aldığımız bir parfüm oldu bu..Kokusunu beğendiği için bu seferki terchimiz Shiseido'dan yana oldu.213 tl idi fiyatı..

 

Burberry Body Parfum:Kendime aldığım bir parfüm..Bunu uzunca bir zamandır merak ediyordum fakat birtülü kokusunu tam olarak deneme fırsatı bulamamıştım.İlk kez aldığım için bu parfümü kucuk boy olan 35 ml olanını terch ettim.130 tl fiyatı..

 




Caudalie Uzum Suyu Sprey:Bu spreyi yıllardır kullanıyorum diyebilirim.Özellikle cildimi nemsiz hissettiğim zamanlarda dönem dönem kullanmayı tercih ediyorum.Bulundugum şehirde artık ithal edilmeyeceğini öğrendiğimden beridir netten araştırıyordum nereden alabilirim diye.Bir süre once onlineeczane.com'dan aldım. Birkaç gün öncesinden elimde oldu.Hazır denk getirmişken 200 ml'lik olanını aldım açıkçası..Nem verme özelliğini seviyorum..:)

 

John Frieda Kofre:Volume serisinin bazı urunlerini (kopuk,sprey..) daha önceden denemiş ve çokda memnun kalmamıştım.Ancak bu kofreyi bir kozmetik mağazasında (platin) %50'de görünce almazsam olmazdı açıkçası..Bakalım memnun kalacakmıyım..

 

CW Nem Maskesi:Watsons'larda bu marka bir suredir bir alana bir bedava şeklindeydi.Bende bu ürünü merak edip aldım.12.99 tl idi fiyatı..

 

Divinia Whitening Powder:Bir çeşit peeling pudrası tarzında bir urun..Peelingde diyebiliriz.Bu blogda bir arkadaşımız (adsız olarak yorum bıraktığı için ismini bilemiorum) Cildi daha aydınlık gösterdiği ve lekeleri giderdiğini söylediğiiçin merak etmiştim ve aldım devamındada..19 tl fiyatı




*Kanebo Silky Peeling

 

*Alterna Bamboo Saç Kremi

 

*Essence Floral Grunde Koleksiyonundaki Oje

 

Alışverişim bu şekildeydi..

 

Sevgiler..:)

 

                                                                              Paylaşan:Zencefilkız

 

11 Haziran 2013 Salı

Leonor Greyl Shampooing Bambou



Merhaba.Bir saç ürünü yazısıyla daha karşınızdayım.Geçenlerde bitenler yazımda bu şampuandan bahsetmiştim.Şimdide detaylı olarak bu yazımda bu ürünü sizlerle paylaşmak istedim.Leonor Greyl dinya çapında Fransız bir saç bakım markası aslında..

Bu markanın kuru ve uzun saçlar için üretilmiş olan şampuanı benim bahsedecegim.İçeriğinde paraben,silikon,sls gibi maddeler bulunmuyor.Özellikle içeriğine dikkat edenler için bu gayet iyi bir seçim olabilir.

 

Adından da anlaşılacağı üzere bambou içeriği barındırıyor kendisi.Kokusuda gerçekten hoşuma gitti.Ancak çok kalıcı olmadığını söyleyebilirim bu kokunun.Birkaç saat içerisinde saçlardaki etkisi kayboluyor kokunun..


Nasıl kullanılıyor..??:Aslında normal şampuanlar gibi saçı ıslatıp uygulayın diyeceğim ancak birkaç farkla..Sürdüğünüz anda neden bu şampuan hiç köpürmüyor diyebilirsiniz.içeriğinde şampuan köpürtücü ancak pekçogumuzunda zararlı olarak bildiği maddelerin olmamasından dolayı tabikide,diyebilirsiniz belki ama sadece bu yüzden değil..Saçınıza sürdükten sonra suyu yavaş vayaş ilave edip devamında saçlarınıza masajla uygularsanız o zaman yavaş yavaş azda olsa köpürmeye başlıyor..Yoksa hiç temizlenmiyor hissine kapılabilirsiniz cunku..Yani işin sırrı burada suyu yavaşça saça ilave etmek..




İzlenimlerim..:Saçlarımı daha yumuşak yaptığını söyleyebilirim.Ayrıcada biraz daha parlak..Ama hepsi bu..Aslında gerçekten çok harika,muhteşem demeyi isterdim bu şampuan için ancak malesefki öyle olmadı bende..Gayetde sıradan gozuktu gözüme..Şimdilik elimde bir şişe daha var onuda kullanmaya devam ediyorum ama tekrardan alırmısınız derseniz eğer sanmıyorum.. Ülkemizde şuanda satışı bulunmuyor bildiğim kadarıyla.Yurtdışından denk gelirseniz eğer gittiğinizde alabilirsiniz dilerseniz..


Sevgiler..:)

 

                                                                                    Paylaşan:Zencefilkız

8 Haziran 2013 Cumartesi

Haziran 2013-Biten Urunler..



Merhaba.Bir biten ürünler yazısıyla daha karşınızdayım.Bugun sizlerle bir suredir kullanıp bitirdiğim memnun kaldığım,kalmadıgım,bitemeyen.çöpü boylayan ürünlerden konuşmak üzere bu yazıyı paylaşmak istedim.Bakalım hangi ürünleri severek kullanmışım,hangileri bittiği için üzülmüşüm,hangileri çöpü boylamış görelim..



                                                             Genel Görünüm..


Cilt bakım ürünleri bitenler..:



Murad Clarfying Cleanser:Karma/Yağlı ciltler için temizleme jeli..Uzun zamandır severek kullandığım bir ürün.Bittiği zaman hatta bitmeden yenisini aldığım evde her daim bulundurduğum bir urun kendisi..Yağlanmayı kontrol altına alıyor ve siyah noktaları azda olsa azaltıyor diye düşünüyorum..Bununla ilgili bloğumda burada birkaç yerde bahsetmiştim..Tekrardan yinelememe gerek yok sanıyorum..

 

Estee Lauder Sparkling Clean Maske:Kil maskesi..Haftalık cilt rutinimde olmazsa olmazlarımdan..Yaklaşık 4 ay gibi bir surede bitirdim diyebilirim.Artık bu maskenin üretilmeyecek olmasına üzülerek yeni serisinden alacağım ilerleyen zamanlarında maalesef..:(

 

Estee Lauder Advanced Night Repair Serum:Bu serum için fazla söze gerek yok heralde..Tum blog boyunca bangır bangır bağırdığım adeta aşık olduğum tek ürün diyebilirim.Hemen yenisi açıldı tabikide:))

 

Watsons Pamuk:Bu makyaj pamuklarını seviyorum.Cildimi tahriş etmiyor.Yenisini açtım..

 

La Roche Posay Guneş Koruyucu Spf50+:Her ne kadar sürdüğüm anda ilk etapta benim hortlağa çevirsede,devamında sevdiğim bir ürün kendisi.Yağlı bir his bırakmıyor sürdükten bir sure sonra.Tekrardan bununda yenisi alındı..

 

Fark ettimde..Bu ay ozellikle cilt bakımnda hep favori ürünlerimi bitirmişim.Üzüldümmü üzüldüm bittikleri için..Hemen yenileri açıldı..

Şimdide gelelim saç bakım ürünlerine..

 

Saç Bakım Ürünleri Bitenler..:




Elidor Onarıcı Saç Bakım Maskesi:Turuncu kaplı olan maske..Super süper bir ürün değil belki ama yinede seviyorum..Saçtaki elektriklenmeye bir katkısı yok ancak nemlendirdiğini söyleyebilirim.. İllakide almak şart olmasa gerek..

 

Alterna Caviar Pürüzsüzleştirici Losyon:Bu serumu aslında geçen sene almıştım.Ancak evdeki diğer ürünlerden bir türlü kullanmak kısmet olmamıştı.Kısmet bu aya kalmış demekki..Hazır elimin altındayken ve durulanmayan bakım kremi arayışındayken açım kullanayım bir dedim.Ve sonuçç..Beğendim kesinlikle!!Saçlarımı çok daha parlak gösterdi ve yağlanma yapmadı son derecde hafif bir yapısı var..Tek sorun acayip bereketsiz bir ürün olması.Daha 3. kullanışta bitti..Abartmıyorum aynende öyle oldu..Tamam belki benim elimin ayarı yok bol bol kullanırım ürünleri ama bu kadarıda pess dediğim bir ürün oldu diyebilirim..Eğer sizde olsun bana bir seferde iki seferde olsa yarasın alırım ben diyenlerdenseniz bakın derim..Çok ucuz bir urun değil cunku..

 

Leonor Greyl Şampuan:İçerisinde bamboo lifleri barındıran ve uzun kuru saçlar için üretilmiş bir şampuan.Kokusu cok güzel..Saçlarımı yumuşattı ancak süper aman aman da bir ürün olmadığını söyleyebilirim,en azından bana göre öyle..Her ne kadar bu şampuanla ilgili nette çok çok güzel yorumlar okuduysamda ben aynı etkiyi göremediğimi söyleyebilirim..Bu şampuanla ilgili detaylı bir yazıyı onumuzdeki günlerde hazırlamayı düşünüyorum detaylı düşüncelerimle ilgili olarak..

 

Fekkai Shea Butter Mask:Çooook uzun zamandır kullandığım bir maskeydi ve bitti..Bittiğine üzüldüğüm bir ürün mü oldu,kısmen öyle diyebiliriz..İlginçtir gayet katı ve surumu zor bir yapısı var.Saçlarımı güzel nemlendirdi..Yeniden almayı düşünebilirdim ama artık ülkemize bu marka gelmeyecekmiş duyumlarıma gore..Douglastaki görevlide bu düşüncemi doğruladı ne yazıkki...

 

Gliss Ultimate Spray:Siyah serisinin bu serumu hakkında daha önceden detaylı bir yazı yazmıştım. tıkkk Tekrardan burada yinelemiyorum..Yenisi açıldı hemen diyorum sadece..:))

 

Avakado Yağı:Saçlarımda kullandığım bir yağ..Özellikle durulanmayan bakım olarak saç uçlarıma uyguluyorum ara ara..Her hafta olmasada..Guzel bir yağ..

 

Bir suredir bitirdiğim ürünler işte bu şekildeydi..

Sevgiler..:))

 

                                                                               Paylaşan:Zencefilkız