11 Haziran 2013 Salı

Leonor Greyl Shampooing Bambou



Merhaba.Bir saç ürünü yazısıyla daha karşınızdayım.Geçenlerde bitenler yazımda bu şampuandan bahsetmiştim.Şimdide detaylı olarak bu yazımda bu ürünü sizlerle paylaşmak istedim.Leonor Greyl dinya çapında Fransız bir saç bakım markası aslında..

Bu markanın kuru ve uzun saçlar için üretilmiş olan şampuanı benim bahsedecegim.İçeriğinde paraben,silikon,sls gibi maddeler bulunmuyor.Özellikle içeriğine dikkat edenler için bu gayet iyi bir seçim olabilir.

 

Adından da anlaşılacağı üzere bambou içeriği barındırıyor kendisi.Kokusuda gerçekten hoşuma gitti.Ancak çok kalıcı olmadığını söyleyebilirim bu kokunun.Birkaç saat içerisinde saçlardaki etkisi kayboluyor kokunun..


Nasıl kullanılıyor..??:Aslında normal şampuanlar gibi saçı ıslatıp uygulayın diyeceğim ancak birkaç farkla..Sürdüğünüz anda neden bu şampuan hiç köpürmüyor diyebilirsiniz.içeriğinde şampuan köpürtücü ancak pekçogumuzunda zararlı olarak bildiği maddelerin olmamasından dolayı tabikide,diyebilirsiniz belki ama sadece bu yüzden değil..Saçınıza sürdükten sonra suyu yavaş vayaş ilave edip devamında saçlarınıza masajla uygularsanız o zaman yavaş yavaş azda olsa köpürmeye başlıyor..Yoksa hiç temizlenmiyor hissine kapılabilirsiniz cunku..Yani işin sırrı burada suyu yavaşça saça ilave etmek..




İzlenimlerim..:Saçlarımı daha yumuşak yaptığını söyleyebilirim.Ayrıcada biraz daha parlak..Ama hepsi bu..Aslında gerçekten çok harika,muhteşem demeyi isterdim bu şampuan için ancak malesefki öyle olmadı bende..Gayetde sıradan gozuktu gözüme..Şimdilik elimde bir şişe daha var onuda kullanmaya devam ediyorum ama tekrardan alırmısınız derseniz eğer sanmıyorum.. Ülkemizde şuanda satışı bulunmuyor bildiğim kadarıyla.Yurtdışından denk gelirseniz eğer gittiğinizde alabilirsiniz dilerseniz..


Sevgiler..:)

 

                                                                                    Paylaşan:Zencefilkız

2 yorum:

  1. Canım artık makyaj ürünleri yazsan =)

    YanıtlaSil
  2. Makyaj urunleri hakkındada yazıla yazacağım onumuzdeki günlerde.Tabikide:)

    YanıtlaSil