17 Nisan 2013 Çarşamba

Estee Lauder Sparkling Clean Mask

Merhabalar..Bu maskeyi 3.5 senedir aralıklarla kullandıgımı belirtmeliyim.Aralıklarla diyorum cunku arada farklı markalarda deneyerek çeşitli alışveriş kaçamakları yaptgımıda itiraf etmeliyim:) Bu urun hakkında yorumlarıma gelirsek eger..




Yapısı:İçerisinde orta derecede granüller barındıran beyaz/yeşilimsi tarzda kremsi yapıda bir tür kil maskesi. İlk sürdüğünüz dakikada zaten granüllerin varlıgını hemen fark ediyorsunuz.Özellikle hassas cilde sahip kişiler yada granül yapısından hoşlanmayanlar tercih etmemeli diye dusunmekteyim yinede..


Kullanılışı:Bu maskenin 2 amaçlı kullanım yontemi var aslında.Öncelikle asıl kullanılanından (Esas olanı bu aslında) bahsetmek istiyorum.Temizlenen cilde (temizleme jeli,sütü,yada köpüğü..vb..hangisini tercih ediyorsanız.temizledikten sonra kil maskesi uygulama aşamasında) uyguluyorsunuz.Göz çevresine getirmeden tabikide..Ardından 12-15 dk bekliyorsunuz.(Daha çok hassas cilde sahip kişiler veyada haftada 1 defadan çok uygulamak isteyenler için-ki bu durum iki defayıda geçmemeli..Devamında yuzu dairesel hareketlerle yıkıyorsunuz.İçeriğindeki granüller bu sırada 2.bir peeling görevinide yerine getirmiş oluyor.(Buyuk granüller içermesini sebebide bu.Bi nevi daha çok arındırma hedeflenmesi)


İzlenimler..:Haftalık rutin derinlemesine cilt temizliği gunumde yapmış oldugum bu maskeyi uyguladıktan sonra aynaya baktıgım zaman gerçektende daha arınmış bir cilt gördüğümü itiraf etmeliyim.Birde bu maskenin farklı bir amaç için kullanmayı keşfettigim bir yöntemde bahsetmeliyim size..Diyelim birdenbire yuzunuzde beliriveren bir sivilce var ve budurum acayip canınızı sıkıyor.Yatmadan once nemlendiricinizden sonra sivilcenin tam üzerine gelecek şekilde bu maskeden bir miktar sürüyorsunuz.2 saat kadar sonra yıkıyorsunuz.Bu uygulamayı 2-3 gün kadar üst üste yaptıgım zaman çok daha küçülmüş bir sivilceyle karşılaştıgımı soyleyebilirim.Oldukçada kurutmuş oluyor.


Kimler tercih etmeli..??:Özellikle aşırı yağlı,yağlı,karma ciltler için uygun.Kuru,kuruya donuk (yanaklarda aşırı kuruma olan)ve özellikler baya hassas olan ciltler için çok uygun olmadıgını soyleyebilirim.


Fiyatı:105 tl..

                                                                                                                  

                                                                              Paylaşan:Zencefilkız



2 yorum:

  1. Canım Tom Ford fondöten ve Chanel parfümlerini tanıtır mısın?Senden makyaj yazısı istiyorum nasıl hazırlandığına dair;)?

    YanıtlaSil
  2. Tamam pekala.Tom Ford ve Chanellerlede ilgili bir yazı hazırlayayım ilerleyen günlerde;)

    YanıtlaSil