30 Haziran 2011 Perşembe

Pastel Ne Yaptın Sen:)

Bu sabah gelen kutuma bir baktım Pastel'den mail gelmiş. Diyor ki Pastel yeni Waterproof Color Volume Mascara adında bir rimel çıkarmış. Bir baktım renkleri mor, mavi, petrol mavisi, siyah, fuşya ve pembe! Kafayı yedim cidden hemen alıp denemek istiyorum her rengini:) Bundan aylar önce pembe rimel almak istemiştim hiçbir markada bulamamıştım sormadığım yer kalmamıştı bunu bir Türk markasının çıkardığını duymak da gururlandırdı beni açıkçası, gerçi pembe rimeli ne yapacaksın diyebilirsiniz ama işte bir insan bir renge takıntılı olunca böyle oluyor:) Bu rimelin fiyatı 13.50 muş, yalnız keşke waterproof olmasaydı diyorum sadece..




Haziran Ayı En Çok Kullanılanlar!

Herkese merhaba!

Ayın sonu geldiği için bu ay en çok kullandıklarıma ait olan bu postu yazmayı daha fazla ertelemeyeyim dedim:) Kullandıklarım aşağıdaki fotolarda, dikkat ederseniz dudak ve yanak ürünleri hep pembe. Normalde yaz aylarında mercan tonlarını kullanmayı seviorum ve tercih ediyorum; ama Ankara'da bu sene pek fazla yaz yaşanmadı temmuz geldi kapıya dayandı ama şu an bile hava bulutlu ve kapalı. O nedenle daha çok pembeye ağırlık verdim bunu hangi psikolojiyle yapıyorum onu da bilmiorum havalar soğur bense alırım elime pembeleri:)

1- La Roche Posay Toleriane Fluide: Artistry marka nemlendirici kremim bittiği ve artık dermokozmetik ürünlerini kullanmaya başlamak istediğim için bu ayın başında eczaneden almıştım bu ürünü. Aldığımdan beri neredeyse her sabah ve her akşam kullandım, gayet de memnunum. Losyon şeklinde olan bu ürün diğer kremler gibi yoğun bir kıvama sahip değil gayet hafif süt kıvamında, sürünce cildi hem ferahlatıyor hem de inanılmaz nem veriyor. Neden üzerine yağlı ve karma ciltlere daha uygundur denmiş anlamıorum ama bu kuru ve kızaran ciltler için mükemmel bir krem. En güzel özelliği ise istediğiniz kadar losyonu sürerken elinizi yüzünüzde ovuşturun kesinlikle kızartmıyor. Ürün gramaj olarak 40 ml.

2- Artisry Renkli Nemlendirici Tint 2: Bu nemlendirici geçen ayki en çok kullandıklarım listemde de vardı. Açıkçası ben bir ürünü bitirmeden diğer ürünlere geçmeyi seven biri değilim o yüzden bitene kadar bunu kullanmaya devam. Zaten dibinde de az kaldı. Kesinlikle öneririm Bobbi'nin renkli nemlendiricisini de kullanmaya başladım yavaştan ama bu kesinlikle daha güzel. Gramaj olarak 30 ml.

3- Missha BB Cream No 23: Bu da aynı şekilde geçen ayki listemde vardı. Artık dibinde çok az kaldı. Genel olarak memnun kaldığım bir ürün. Gramaj olarak 50 ml.

4- Ysl Touch Eclat No 2: Zencefilkız daha yeni bahsetmişti bu üründen. Dediklerinin hepsine katılıyorum. Bu ürünü bu ay babam almıştı bana, elime geçtiğinden beri her gün istisnasız kullanıyorum ki normalde ben kapatıcı kulanmayan; çünkü ihtiyaç duymayan biriyim. Bu ürünün kapatıcı özelliğinden çok cildim,e göz altlarıma verdiği aydınlığı seviyorum. Kesinlikle de öneriyorum. Kullanım yerlerine gelirsek burun kemiğimin üzerine, hafif çeneme, göz altlarıma, kaş altıma ve göz pınarıma uyguluyorum.

5- Mac 263 nolu fırça: Kesik uçlu ince eyeliner fırçası. Bu ürünü birazdan bahsedeceğim Mac Fluidline Blacktrack adlı ürünümü uygularken kullanıorum. Nisan ayında almıştım kullanmayı beceremeyince keşke almasaydım diyerek çekmeceme kaldırmıştım. Bu ay tekrar keşfettim, kullana kullana elim alıştı ve likit eyelinerlar ı kullanmayı tamamen bıraktım. Eliniz alıştığında jel eyelinerdan başka bir ürün kullanmak istemiyorsunuz.

6- Mac Fluidline Blacktrack: Mac in siyah jel eyeliner ı. Mac 263 fırça ile her gün kullandım bu ürünü, akma yapmadı. Renginden, dokusundan ve sürümünden gayet memnunum. Yalnız sizde de bu ürün varsa kabında ters bir şekilde muhafaza etmenizi öneririm kurumaması için. Gerçi bn buna dikkat etmiyorum ama kuruma gibi de bir sorun yaşamadım.

7- Nyx Krem Allık Boho Chic: Bu ürünü daha çnce tanıtmıştım, yağlı ciltlere pek uygun olmayan kuru ciltlilerin rahatlıkça kullanabileceğini düşündüğüm bir allık. Rengi çok doğal. Ben bunu daha çok toz allıklarımın altına baz olarak kullanıorum. Dibini gördüğüm için ve buradan Nyx markasına ulaşma gibi bir şansım olmadığı için Mac So Sweet, So Easy i aldım. Bitince onu kullanmaya başlayacağım.

8- Mac Well Dressed: Mac'in satin grubuna ait olan nötr tonlu açık bebek pembesi. Bunu Nyx Boho Chic allığımın üzerine kullandım. Bu şekilde yanaklarımda çok tatlı bir pembe rengini yakaladım:) Yalnız tekrar hatırlatmakta fayda var ki buğday ve esmer tenlerde kendini belli edebilecek bir allık değil kendisi.

9- Bodysol SOS Dudak Koruyucusu: Normal bir lip balm işte nemlendirmesi yeterli:)

10- Bobbi Brown Pot Rouge 11 Pale Pink: Yanaklarıpembiş pembiş yapıp da dünyanın en güzel pembe ruju olan pale pink'i dudaklarımda kullanmasam olmazdı. Gerçekten çok özel bir rengi var. Yalnız bu rujun dudağı kurutma gibi bir özelliği olduğu için altına lip balm kullanmak gerek.

11- Suni Gözyaşı Damlaları: Şeffaf ve numaralı lens kullanan bir insanım. Cildim de kuruluk olduğu gibi gözlerimde de var aynı sorun. Lenslerimi taktıktan bir kaç saat sonra gözlerim yanmaya ve batmaya başlıyor. Kullanımı pratik bu ürünü makyaj çantamda taşıyorum ve gerektiğinde damlatıyorum. Gerçekten iyi geliyor, kontakt lens kullanan biriyseniz kesinlikle öneririm.

12- Dior Miss Cherie: Bu ay aldığım bu ürünü her gün sabah öğle akşam kullandım. Aşırı kalıcı bir parfüm değil, açıkçasını söylemek gerekirse ki zaten bnm cildimde kalan bir parfüm yok kuru olduğundan tenim parfümü mü emiyor bilmiorum ama artık parfümlerde kalıcılık aramaktan yoruldum. Kokusuna gelmek gerekirse, çok ttlı şekerli meyveli ama insanın içini baymayan bir kokusu var. Üst notalarında çilek ve mandalina, orta noktalarda karamelli mısır, pembe yasemin, çilek; alt notalarda ise patçuli ve misk bulunmakta. Tavsiye ederim.

Bu aylık bu kadar:)
Sevgilerimle,
Larinia..



29 Haziran 2011 Çarşamba

Ünt Rouge Obsession R25

Bu ürünü aylar önce internette blogları gezerken Ünt'yi keşfettiğimde almıştım. Markayı denemek için ilk bu ürünle başladım, daha sonra gümrük yasağı gelince yeni ürünlerini alamadım. Ünt'yi duymamış olanlar varsa adresini sizinle paylaşmak istiyorum.
http://www.shopunt.com/tr/
 Bu marka daha yeni kurulmuş, tam olarak emin değilim ama Tayland markası olması lazım. Ben ruju dışında diğer ürünlerini deneyemedim; ama cilt bakımında çok iyi ürünler piyasaya sürdüğünü düşünen Türk ve yabancı blogger lar var. Neyse konuyu dağıtmadan ürünümüze dönelim.

Bakalım bu ruj serisi için ÜNT neler demiş?

 Benim Görüşüm:

 Alma imkanı olanlar için fiyatı 23,81 TL..

Sevgilerimle,
Larinia..






Loreal Glam Shine Natural Glow - 401 Crystal Rose Glow

Tekrar merhaba=)

Şimdi tanıtacağım ürün geçen sene Ykm'deki Loreal standından aldığım bir gloss. Yapı olarak yumuşak, içindeki ışıltılar rahatsız edecek boyutta olmayan, dudak renginde ama içinde hafif şeftalilik barındıran yapış yapış olmayan ayarında bir parlatıcı. Daha önce bahsettiğim Glam Shine 6H rezilliğinden sonra bu gloss gerçekten harika. Bn diğer renklerini de çok beğeniyorum bu serinin mesela mercan tonlarına benim gibi hastaysanız "Coral Blush" rengine bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Sevgilerimle,
Larinia..





Max Factor Colour Collections Lipstick - 820 Intensely Red

Merhabalar!!
Bugün size tanıtmak istediğim ürün alınalı seneler olmuş Max Factor kırmızı rujum. Yılbaşında sürmek için arkadaşımla almıştık, o gün sürdüm bir daha da sürmedim. Geçenlerde çekmecede tekrar keşfettim bu ruju ama kırmızı ruj sürmek bana çok iddialı geldiğinden kullanmadım; ama sizinle paylaşmak istedim.

Gelin hep beraber rujun artılarına bakalım:)
1- Alix Avien kırmızı bordo rujlarımın aksine hemen yok olup gitmiyor, aksine dudakta kalmakta oldukça direten bir ruj. Kısacası kalıcı ve yoğun renk veriyor.
2- Sürümü kolay, yumuşak mat bir ruj. Dudağı çok iyi nemlendiriyor diyemesem de kurutmuyor en azından.
3- Kolay bitecek rujlardan değil, sizi uzun süre idare eder.

Eksileri:
1- Bir kere renginden ötürü kullanamıorum ama bu tamamen kişisel bir eksi yani bu eksiyi bence siz kaale almayın:) Kırmızı ruju kendime yakıştıramıyorum ve keşke başka bir rengini alsaymışım demekten alıkoyamıyorum kendimi.
2- Fiyatı drugstore markalarına göre pahalı, gerçi Türkiye'de drugstore markaları lüks kozmetik markalarının yurtdışı satış fiyatlarına satıldığı için pek de şaşırmamak gerek bu duruma.

Artıları eksilerinden fazla olduğuna göre bu ruja bir şans verilebilir diyorum. 825 Pink Brandy rengini deneyip almak istiyorum en kısa zamanda.

Sevgilerimle,
Larinia..





28 Haziran 2011 Salı

Ysl Touch Eclat

Şimdiye kadar kullandıgım en iyi aydınlatıcı diyebilirim.Aslında bu ürün normalde kapatıcı-aydınlatıcı. Yani bir anlamda göz altını hem kapatan ama aynı zamanda aydınlık görünmesini sağlayan bir ürün şeklinde tanımlanıyor.Fakat ben bu ürünün şahsen kapatıcı ozelliğinden yana değilim.Göz çevresindeki kapatıcılığı pek fazla yok gibi.Ama göz çevresini aydınlık göstermes,aydınlık verme konusunda piyasada en başarılı buldugum ürünlerden diyebilirim kendisi için.


Özellikle uykusuz gecelerin sabahlarındaki en büyük kurtarıcılarımdan birisi kendisi:)Fırçalı bir ürün.Göz çevresi,göz pınarına yakın kısmına az miktarda dokundurarak uygulayabilirsiniz.

Ysl'nin bu ürünü dünya çapında her 10 saniyede 1 tane satılıyormuş.Ünlümü ünlü bir aydınlatıcı yani:))
Bu üründen almayı düşünenlere son bir not,dediğim gibi kapatıcılık beklemesinler,aydınlık bir görüntü için düşünenler özellikle bakabilir diye düşünüyorum.
Sevgiler..
                                                                                                    
                                                                           Paylaşan:Zencefilkız

Benefit lipscription-Dudak bakım Seti


Bu ürünü Sephora'dan almıştım.Benefit'in dudak bakımı için çıkardıgı 2li set..Exfoliant levres..Silky lip balm..
İlki dudaklardaki ölü deriyi atmaya yarayan dudak peelingi.Bunu aynı yüz peelinglerine benzetebilirsiniz. İçerisinde dudak ovucu maddeler bulunuyor.Diğeri silky lip balm ise,adındada anlaşılacağı üzre peelingden sonra dudakları nemlendirmeye yarayan bir tür balm.Tıpku nivea,neutrogenalardaki gibi dudak balmı yani.
Şimdi gelelim bu ikiliyi detaylı incelemeye..

Exfoliant Levres:Beyazımsı hafif pürüzlü(şu bildğiniz şeker tanesi yapısındaki ince granüllü) fakat dudakları ovarkende çizmeyen bir peeling.Dudaklarınızı hafifçe ıslatıp nemlendirdikten sonra tüpteki bu üründen az miktarda alıp dudaklarınıza sürüp hafifiçe tampon yaparak dairesel hakeretlerle ovma işlemini gerçekleştiriyorsunuz.İçerisinde Jojoba yağı,Avakado yağı bulunmakta.Haftada 2-3 defa uygulayabilirsiniz.

Silky Lip Balm:Bu ürünüdudaklarınıza peeling işlemini gerçekleştirdikten sonra üzerine dudaklarınızı nemlendirmek ve hafifde olsa tahriş olmasını engellemek amacıyla yapmak için üretilen bir balm.İçerisinde meyve özleri bulunuyor.Fakat ben şahsen bu ürünün nem vermesini begenmedim.Yetersiz buldum diyebilirim. Bir nivea lipstikleri bile (özellikle greyfurtlu olanı tavsiye ederim) Cok daha fazla nem veriyordu. Bu balm benden testi geçemedi diyebilirim.

Dudak bakımında öpülesi,göz alıcı dudaklar yaratmak istiyorsanız öncelikle nem vermeniz gerekli diye düşünenlerdenim.Tabii dudaktaki cilidin nemi hapsetmesi içinde üzerindeki ölü deriyi atması lazım.Dolayısıyla bu veya bir başka markada bu tarz ürünleri kullanmak gerekiyor açıkçası..Benefit bu konuda benden orta birpuan aldı.Çok daha farklı markalarda daha iyi ürünler mevcut..Sevgiler..

                                                                                      Paylaşan:Zencefilkız

Calvin Klein Rujlar

Tekrar merhaba:) Şimdi ise tanıtacağım ürün CK markasına ait çilekten ürün aldığımda bana hediye olarak ayrı zamanlarda yollanan rujlar. İkisinin yapısı da kremsi, kaplarında görünen renkleri veriyorlar, kalıcılar ve dudağı kurutmuyorlar. Çok kullanmadığım doğrusunu söylemek gerekirse; ama sanırım bu biraz renklerinden kaynaklanıyor bu mevsimde renklerine bakınca içim kararıyor, kışı anımsatıyorlar bana, sonbaharda ve kışta kullanmaya daha uygun renkler olduğunu düşünüyorum ikisi için de.

Sizi resimlerle baş başa bırakıyorum. 
Sevgilerimle,
Larinia..







Kahve olanın adı Heavenly, gül kurusu renginde olanın ise adı Rose Berry..


Mac Rujlarım

Merhabalar!! Uzun zamandır bloguma istediğim sıklıkta yazamıyorum, öncelikle bunun için blogumuzu takip eden, okuyan herkesten özür diliyorum. Fakat hayat her zaman insanın istediği gibi devam etmiyor. Bir sürü sorunlar, sıkıntılar, aksilikler, yapılacak işler insanın istediklerini yapmasının önünde bir engel gibi dikiliyor. Ben de şu zamanda önümde kocaman engellerle yaşıyorum. Teyzemin hastalığı, kuzeninim durumu, kardeşimin eğitim hayatı, bnm dişlerimle ilgili problemlerim derken buraya istediğim gibi yazamıyorum yazacak bu kadar şey birikmişken. Bugün koşuşturmacadan vakit bulunca hemen blogu açtım ve sizinle yakın zamanda aldığım ama henüz paylaşamadığım Mac rujlarımı paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz.




Bugün tanıtmak istediğim rujlar Fanfare, See Sheer ve Plink!
Elimin üstündeki swatchtaki sıraya göre renklerini sıralıyorum. Soldan sağa Plink!, Fanfare ve See Sheer.
See Sheer ve Plink! lustre yapıdayken, Fanfare ise yapı olarak Cremesheen. Fanfare ve See Sheer ı Amerika'ya giden bir arkadaşımdan istemiştim kaplarını açınca ilk düşündüğüm şey aman tanrım aynı rengi almışım oldu. Ne zaman dudağıma sürdüm o zaman farklarını anladım. See Sheer kırmızımsı turuncumsu tonlar barındırırken bünyesinde, Fanfare de pembelik daha ağır basıyor. Plink! ise gloss gibi duran açık nude pembe şeftali arası duran hafif ışıltılar barındıran bir renk. Plink! ve See Sheer lustre yapıda olduğunda altına lip balm sürmeyi gerektirmiyor dudağı etkin bir biçimde nemlendiriyor; ama Cremesheen serisi kadar da yoğun renk vermiyor ve o seri kadar kalıcı değil. Fanfare ise sürümü kolay, cremesheen serisindeki diğer renkler gibi yoğun kremsi yapılı kalıcı bir ruj. Lustre ve Cremesheen yapısındaki rujların diğer renklerini de denemek için sabırsızlanıyorum açıkçası. Bu arada Mac rujların ve glossların kokularına bayılıorum bunu da söliim:)


 Fanfare
 See Sheer
 Plink!
Soldan Sağa: Plink', Fanfare, See Sheer (günışığında)


Sevgilerimle,
Larinia..

27 Haziran 2011 Pazartesi

Bu hafta biten ürünler



Merhaba..:)Bir suredir sınavlarım dolayısıyla blogla fazla ilgilenemedim,yazı yazamadım pek fazla.Dolayısıyla artık geri dönüş vakti geldi:)Gerçi sağolsun Larinia bu aralarda sayfamızı hiç boş bırakmadı,güzel yazılarıyla blogumuzu dahada renklendirdi..:) Şimdide sizlerle yeni bir yazımı paylaşmak istedim bende.Bu hafta biten,dibi görünen bakım ürünleriminden oluşan bir yazı hazırlamak istedim.Bir çoğundan yeniden alındı bile,yada alınmak üzere listeye eklendi tekrardan!:)Şimdi bu biten ürünlere şöyle bir göz atalım..

Murad Claryfing toner:Bu toniği uzun zamandır kullanıyorum.Bittikçe ısrarla yenilen evdeki ender ürünlerimden biridir kendisi.:)Bu tonikle ilgili daha önceden ayrıntılı yazıyı paylaşmıştım sizlerle.Şimdide kısaca bir bahsetmek istiyorum o kadar.Bu mentollu tonik özellikle karma ve yağlı ciltler için üretilmiş.İçerisinde ayrıca hamamelis,cadıfındıgı gibi pek çok bitkisel öz bulunmakta.Surdugunuz ilk dakikada bir ferahlama hissini fark ediyorsunuz zaten,bu konuda mentolunde katkısı bulundugunu soylemeliyim.Bu toniği kullandıgım uzunca zaman içerisinde siyah noktalarımın azaldıgını söyleyebilirim.Ayrıcada cildimi daha bir berraklık geldi:) Tercih etme sebeplerimin en başında bu özellikle geliyor düşüncesindeyim.Bu hafta içerisinde bitti,yerine hemen yenisi açıldı:)
Lancome Hydra Mask:Lancome'un uzun yıllardır çıkardıgı nem maskesi.Temizleme işleminden sonra cildinize ince bir tabaka halinde sürüp 5-10 dakika arasında bekliyorsunuz(Bu bekleme süresi cilt kurulugunuzun oranıylada alakalı,Eger cok kuru bir cildiniz varsa egerki 1 saat kadar bekleyip neredeyse maskenin tamamını cildinizin emmesini sağlayabilirsiniz.)Daha sonra fazlalığı kağıt bir havlu peçeteyle alarak tonikleme işlemine geçiyorsunuz.Olay bu!:)1 seneye yakın bir zamandır kullandıgım bir ürün.Bayada bereketli yani sizin anlayacağınız.Bu maskenin tek kusuru cildinizde surdgunuz zaman yapış yapış bir his bırakması.Bu konuda oldukça itici oldugunu kabul ediyorum.Fakat nem vermesi gayet iyi.Şu anda yaz mevsiminde oldugumuz için yeniden bu markadan almayı düşünmüyorum dolayısıyla.Fakat basarı oranı ortanın biraz daha üstünde diyebilirim.
Kerastase Masquetense ve Kerastase Nutritive nem maskesi:Turuncu serisindeki bu maskeler hakkında detaylı bir yazı yazmıştım öncesinde.Dolayısyla burada tekrardan aynı şeyleri yazmak istemiyorum sayfayı doldurmamak adına.Ama size şunu söyleyebilirimki piyasadaki kuru saçlar için olan en iyi maskelerden birileri kendileri:)Önerirmiyim,öneririm;)
Watsons zeytin özlü vucut scrub:Bu peelingi ilk aldıgım zamandan beri severek kullandım.Banyoda cildi ovarak cok güzel bir parlaklık veriyor,ciltteki ölü deriyi atıyor.
Maybelline 2si1 arada göz makyaj temizleyicisi:Fiyatı cok cok makul olmasına ragmen şimsiye kadarki kullandıgım pek çok temizleyiciye göre çok başarlı buldugum vede sürekli aldıgım bir ürün kendisi.Evde bittikçe yenilenen bir üyedir kendisi:)Gözlerimi yakmayan vede nazikçe temizleyen bir temizleyici.Üstelik suya dayanıklı makyajıda başarıyla çıkarıyoro..Biraz yağlımsı bir his bırakıyor gibi ama onuda suyla şöyle bir yüzümü yıkadıgım zaman anında geçiyor.Cildimi tahriş etmeyen yıpratmadan çabuk sürede en ağır makyajları dahi çıkaran bir ürün.;)

                                                                         Paylaşan:Zencefilkız

19 Haziran 2011 Pazar

Bir Alisveris Postu! Part 2

Şimdi ekleyeceğim ürünler bnm bir hafta içinde aldıklarım, hepsi için ayrı başlık açıp yorumlamak için sabırsızlanıyorum!



Pastel Ruj No: 32 (Soldaki)
Pastel Ruj No: 20(Sağdaki)
Alix Avien Ojeler En üst soldan sağa: 120, 200
                              En alt soldan sağa: 250, 209
La Roche Posay Toleriane Fluide Hassas Ciltler için Koruyucu ve Yatıştırıcı Cilt Bakım Kremi



NewPeptin Lip Expert Lip Volume Treatment (Voluminizing, repulping&reshaping lip cream)
Clinique Chubby Stick- 07 Super Strawberry


Dior Miss Dior Cherie Edt 100 ml
Bobbi Brown Moisture Rich Foundation- 2.5 Sand
Bobbi Brown Pot Rouge- 2 Calypso Coral
Bobbi Brown Natural Brow Shaper&Hair Tocuh up- 3 Mahogany
Clarins Blush Prodige- 01 Lovely Rose

Sevgiler,
Larinia..

Bir Alısveris Postu!

Evet gene dayanamadım alışveriş yaptım itiraf ediyorum hatta bu ayın sonunu nasıl getireceğimi bile düşünmeden; ama kendimi bu aralar mutsuz hissediyorum ve bir şeyler almadan duramıyorum, hayatımdaki tek mutluluk kaynağı alışveriş oldu diyebilirim. Acilen kendime yeni uğraşlar bulmalıyım yoksa bu harcama tarzıyla ömür geçmez.. İlk yükleyeceğim resimdekileri sağolsun babam aldı, forumda daha önce bahsetmiştim fakat itiraf ediyorum buraya yüklemek için birazcık geciktim. Aslında babam kardeşimin doğum günü için gelmişti ama arabada kocaman bir douglas poşetini elime tutuşturduğunda az daha sarılıp öpeceğim diye anayolda adama kaza yaptırıyordum:) Evet öncelikle resimleri ekleyeyim, kullandıkça yavaş yavaş yorumlarımı da yazmaya başlayacağım. Hadi bakalım başlayalım..



Chanel Allure Edp 100 ml
Estee Lauder Advanced Night Repair 50 ml
Ysl Touch Eclat No: 2 Luminous Ivory
Ysl Top Secrets Daily Protective Make-up Base Spf 30
Dior Style Liner Intense Liquid Eyeliner 094- Black


Dior Nude Fondoten 010- Ivory
Chanel Sublime de Chanel 10- Deep Black ( Bu maskara ile gerçekten ne yapacağım bilemiyorum, uzatıcı ve kiprikleri kıvırıcı bir etkisi varmış, ama bnm kirpiklerim hem çok uzun hem kıvrık ama hacimsiz.. Neyse rimel bana birkaç ay dayanır diyerekten tatmin etmeye çalışıyorum kendimi)
Chanel Rouge Coco Shine 57- Aventure
Chanel Rouge Coco Shine 46- Liberte


Şimdiki ürünler ise Türkiye'de bulunmuyor. Üzerine Ürdün yapımı olduğu yazıyor. Artık Ürdün'den gelirken mi getirdi bilemiyorum ama sanırım bunlar benim yeni cilt-saç-vücut bakımı favorilerim olacağa benziyor. Üçü de Ölü Deniz mineralleri içeriyor, bu markanın özelliği de Ahava markası gibi içeriğinde Ölü Deniz minerallerini bulundurması. Tek farkları Ahava İsrail yapımı iken, Fortune Ürdün yapımı.. Bu ürünler için ayrı bir başlık açacağım o yüzden şu an lafı pek uzatmayacğım. İnernette arattım ve sitesini buldum. İncelemek isteyen olursa diye patlaşıyorum.

http://www.deadseafortune.com/
 



Bunlar da getirdiği ürünlerden son bir kısım. Dior kofre ve Ysl makyaj çantası. Ysl makyaj çantasını yeni makyaj çantam yapmayı planlıyorum:)

Başlığı fazla uzatmayayım diye Bir Alışveriş Postu-2 olarak devam edeceğim. Görüşmek üzere!

Sevgiler,
Larinia..

17 Haziran 2011 Cuma

Loreal Glam Shine 6H - 114 Tempting Pink

Loreal olmamış, bu lip glosslar gerçekten olmamış. Kalıcı yapıcam derken yapış yapış bir gloss çıkarmışsın ortaya. Dudakları parlatacağım derken ise gıpgri metalle doldurmuşsun parlatıcıyı. Zaten azıcık fazla sürmeye kalkın, güneş ışığında dudaklarınız gıpgri gözükebilir, başıma geldi benden söylemesi. Ayrıca altı saat kaldığı filan da yok belki diğer glosslara göre daha uzun süre dudakta kalabilir ama 6 saat külliyen yalan.. Ben boşuna almayın normal Glam Shine serisinden şaşmayın derim..

Sevgiler,
Larinia..





Avon Pro to go Baby Lips

Şimdi tanıtacağım ruj Avon dan. Aslında Avon u pek sevmem ve ürünlerini kullanmam ama bu rujlar için durum başka. Hem ambalalajı, açılma şekli, kalıcılığı, dokusu ve rengi harika. Rengi tam bir açık pembe, kremsi bir yapıları var, kolayca renk veriyorlar, dudağı kurutmuyorlar ve oldukça kalıcılar. Fiyatı da 15 tl civarı bir şey olması lazım. Yani bu fiyata alınabilecek en iyi performans budur bence. Tavsiye ederim;)

Sevgiler,
Larinia..