4 Temmuz 2011 Pazartesi

Benefit Finding Mr Bright..


Benefit..Kendisi olduğu kadar ambalajlarıyla da ünlü bir marka olarak yeni çıkarıdıgı bir nevi mini set-ürün tanıtımında olan bu seti tanıtmak istiyorum sizlere..Benefit Finding Mr Bright..
İçerisinde bulunan ürünler şu şekilde:High Beam,girl meets pearl baz,posietint,erase paste kapatıcı..

High Beam:Elmacık kemiklerine özellikle fondotenden sonra sürdüğünüz zaman daha aydınlık bir görüntü verdiğini iddia eden bu ürünün tam boyu bende zaten vardı..Onunla ilgili düşüncelerim aslında belli..Her ne kadar pek çok kişi tarafından beğenilsede,favori ürün olarak gösterilsede en iyiler listesine girmeyi bence hak etmiyor.Neden derseniz ürünü cildinize sürdüğünüz zaman anında yedirmek gerekiyor vede cildinizde emdiği zaman parıltısı,ciltteki aydınlatıcı özelliği belli belirsiz..Belirgin bir aydınlık söz konusu değil..Rengi gümüşi-inci karışımı soğuk bir tür pembe..İçeriğinde simler olmaması güzel..Elmacık kemikleri dışında aydınlatmak istediginiz diğer bölgelerde sürebilirsiniz.Fakat ciltteki doğul duruşu,aydınlık verme özelliği bana yeterisiz geldi şahsen..Fiyatı 68 tl sephorada tam boyu..Bence bu parayı etmez..
Girl Meets Pearl:Bir çeşit makyaj bazı..Fakat Benefit'in diğer bazı olan that gal'dan farkı;ışıltılı olması..Cildi nemlendirirken aynı zamanda ışıltı aydınlık vermesi..Moon beam ve high beam'in karşımı bir nevi..Oldukça güzel..
Posietint:Benetint kıvamında,fakat ondan daha açık renkli pembe likit aydınlatıcı..Elmacık kemiklerinize sürülerek doğal bir tür aydınlık-pembelik çıkarıyor..Başarılı..
Erase Paste:Biraz yoğum kıvamlı Benefit'in kapatıcısı..Ciltteki morluk,renk farklılıkları gibi kusurları örten bir ürün..Özellikle yeşilimsi-morumsu renk farklılıklarını notralize ediyor.Ciltteki lekelerden ziyade göz altı morlukları için daha başarılı buldugumu söyleyebilirim.Bunda kapatıcının yoğun kıvamlı olmasıda etkili.. Bendeki 2 numarası..Biraz koyu gibi gelebiliyor cildimi ancak göz altı morluklarını kapatmada uyguluyorum daha çok diyebilirim.Bu ürünün yine tam boyunun Sephoradaki satış fiyatı 65 tl..


Bu setin Benefit'in kendi sitesindeki satış fiyatı 36$..Sevgiler..

                                                                             Paylaşan:Zencefilkız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder