28 Haziran 2011 Salı

Benefit lipscription-Dudak bakım Seti


Bu ürünü Sephora'dan almıştım.Benefit'in dudak bakımı için çıkardıgı 2li set..Exfoliant levres..Silky lip balm..
İlki dudaklardaki ölü deriyi atmaya yarayan dudak peelingi.Bunu aynı yüz peelinglerine benzetebilirsiniz. İçerisinde dudak ovucu maddeler bulunuyor.Diğeri silky lip balm ise,adındada anlaşılacağı üzre peelingden sonra dudakları nemlendirmeye yarayan bir tür balm.Tıpku nivea,neutrogenalardaki gibi dudak balmı yani.
Şimdi gelelim bu ikiliyi detaylı incelemeye..

Exfoliant Levres:Beyazımsı hafif pürüzlü(şu bildğiniz şeker tanesi yapısındaki ince granüllü) fakat dudakları ovarkende çizmeyen bir peeling.Dudaklarınızı hafifçe ıslatıp nemlendirdikten sonra tüpteki bu üründen az miktarda alıp dudaklarınıza sürüp hafifiçe tampon yaparak dairesel hakeretlerle ovma işlemini gerçekleştiriyorsunuz.İçerisinde Jojoba yağı,Avakado yağı bulunmakta.Haftada 2-3 defa uygulayabilirsiniz.

Silky Lip Balm:Bu ürünüdudaklarınıza peeling işlemini gerçekleştirdikten sonra üzerine dudaklarınızı nemlendirmek ve hafifde olsa tahriş olmasını engellemek amacıyla yapmak için üretilen bir balm.İçerisinde meyve özleri bulunuyor.Fakat ben şahsen bu ürünün nem vermesini begenmedim.Yetersiz buldum diyebilirim. Bir nivea lipstikleri bile (özellikle greyfurtlu olanı tavsiye ederim) Cok daha fazla nem veriyordu. Bu balm benden testi geçemedi diyebilirim.

Dudak bakımında öpülesi,göz alıcı dudaklar yaratmak istiyorsanız öncelikle nem vermeniz gerekli diye düşünenlerdenim.Tabii dudaktaki cilidin nemi hapsetmesi içinde üzerindeki ölü deriyi atması lazım.Dolayısıyla bu veya bir başka markada bu tarz ürünleri kullanmak gerekiyor açıkçası..Benefit bu konuda benden orta birpuan aldı.Çok daha farklı markalarda daha iyi ürünler mevcut..Sevgiler..

                                                                                      Paylaşan:Zencefilkız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder